بررسی خصوصیات پارچه پنبه ای در مرسریزاسیون معمولی اولتراسونیک


در حال بارگذاری
۲ بهمن ۱۳۹۶
Doc
6MB
116
131 بازدید
۱۲۵۰۰ تومان
خرید

با توسعه علم و فناوری استفاده از عملیات های تکمیلی تر بر روی منسوجات افزایش یافته است. استفاده از مرسریزاسیون به علت ایجاد خواص متفاوت بر روی کالا بسیار مورد توجه قرار گرفته است. هنگامی که عمل مرسریزاسیون پنبه انجام می گیرد سبب تغییراتی در ساختار سلولز گردیده به طوری که این فرآیند شیمیایی – فیزیکی سبب تورم قطری و کوتاه شدن طول الیاف می گردد و این باعث ازدیاد شفافیت و جدای کالای سلولزی می گردد. انجام این عمل در محیط غیرمائی هم چون محیط اولتراسونیک نیز موجب تغییراتی در ساختار سلولز می گردد البته هر دو فرآیند تأثیرات ساختاری ماکرو ومیکرویی مهمی در الیاف ایجاد می نماید نظیر تغییر ساختار کریستالی از سلولز ۱ به سلولز II، تغییر چیدمان پیوند های هیدروژنی و آرایش یافتگی زنجیرهای مولکولی. در این پروژه استفاده از محیط اولتراسونیک و محیط معمولی در مرسریزاسیون نمونه پارچه پنبه ای به منظور ایجاد تغییرات در نمونه پارچه و مقایسه این تغییرات در دو شرایط متفاوت، بررسی شد. به علاوه طراحی آزمایشات بر اساسی روش RSM انجام گرفت. برای بررسی تغییرات ایجاد شده از اندازه گیری خواص مکانیکی و عدد فعال باریم نمونه های مرسریزه شده استفاده گردید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.