بیوسنتز اسیدهای چرب اشباع شده و غیر اشباع


در حال بارگذاری
۳۰ آبان ۱۳۹۶
DOC
1MB
69
164 بازدید
۱۲۵۰۰ تومان
خرید

چربیهای بدن دارای دو منشاء یکی خارجی ودیگری داخلی هستند. منشا خارجی چربی ها مواد غذایی هستند . روزانه به طور متوسط ۱۰۰ گرم چربی از این راه وارد بدن می شود. تقریباً تمام چربیهای مواد غذایی طبیعی به صورت چربی خنثی (تری گلیسرید) می‌باشند. تری گلیسریدهای حیوانی حاوی اسیدهای چرب اشباع شده و تر‌ی‌گلیسریدهای گیاهی بویژه از اسیدهای چرب غیر اشباعی مانند اسیداولئیک ، اسید لینولنیک و اسید لینولئیک غنی هستند.

منشا داخلی چربیها سنتز سلولی اسیدهای چرب ، گلیسرول وگلیسریدها توسط بافتهای مختلف است . بافت چربی[۱] مکان اصلی بیوسنتز اسیدهای چرب است . به اضافه ریه ها ، روده و کبد نیز قادر به سنتز اسیدهای چرب می باشند.انسولین که موجب ورود گلوکز به داخل سلولها می گردد و اکنش های سنتز اسیدهای چرب را نیز افزایش می دهد و این شاید به آن علت است که واکنشهای اکسیداسیون گلوکز در دوره پنتوزها مقدار کافی کوآنزیم NADPH­­۲ فراهم می سازد و این کوآنزیم از کوفاکتورهای ضروری برای سنتز اسیدهای چرب است.

چربیهای مواد غذایی در روده ها به کمک املاح صفراوی و آنزیم های لیپاز شیره‌های لوزالمعده و روده هیدرولیز شده و به صورت اسیدهای چرب و چربیهای  ساده تر مانند منو و دی گلیسریدها در می آیند.

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.