تاثیر مکمل سازی سیر و پیاز تازه برعملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
۹ آذر ۱۳۹۶
Doc
752KB
121
263 بازدید
۱۲۵۰۰ تومان
خرید

has been added to your cart!

have been added to your cart!

این آزمایش با هدف بررسی اثرات مکمل­سازی سیر ویا پیاز تازه بر عملکرد، سیستم ایمنی و پروفایل چربی خون در جوجه­های گوشتی طراحی و اجرا گردید. برای این منظور از ۴۳۲ قطعه جوجۀ یک روزه نر راس ۳۰۸ به نه گروه با چهار تکرار و ۱۲ قطعه پرنده در هر تکرار تقسیم گردید. آزمایش در قالب طرح فاکتوریل ۳×۳ به­طور کاملاً تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. همۀ پرندگان جیرۀ آغازین (از صفر تا ۲۱ روزگی) و پایانی (از۲۲ تا ۴۲ روزگی) مشابه ولی دارای سطوح متفاوت سیر (صفر، ۵/۰ و۱ درصد) و یا پیاز (صفر،۱ و ۲ درصد) را دریافت کردند. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که استفاده از سیر و پیاز تازه تاثیر معنی­داری بر عملکرد جوجه­ها در دوره آغازین نداشت(۰۵/۰<P). اما استفاده از ­سیر و پیاز تازه به­صورت جداگانه و باهم به طور معنی­داری مصرف خوراک و ضریب تبدیل خوراک را در دوره رشد و کل دوره پرورشی، بهبود داد (۰۵/۰>P).  به علاوه استفاده از سطوح مختلف سیر و پیاز تأثیر معنی­داری بر مقدار تیتر بیماری نیوکاسل و وزن اندام­های سیستم ایمنی (بورس، طحال و تیموس) نداشت (۰۵/۰<P). همچنین استفاده از سیر تازه موجب کاهش کلسترول خون و مکمل­سازی سیر و پیاز در کنار هم باعث افزایش HDL خون جوجه­های گوشتی گردید(۰۵/۰>P). به طور کلی بر اساس نتایج آزمایش اخیر، مکمل­سازی باهم از بالاترین سطح سیر(۱ درصد) و پیاز تازه (۲ درصد) بهترین تاثیر را بر مصرف خوراک، ضریب تبدیل و متابولیت HDL خون جوجه­های گوشتی در دوره رشد و کل دوره داشت (۰۵/۰>P).

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید یا فایل دانلود شده مغایر با عنوان پایان نامه خریداری شده بود اینجا کلیک کنید و مورد را از طریق فرم مغایرت اطلاع دهید تا رفع اشکال گردد.